Övriga tjänster

Helhetslösningar för företag, kommuner & samfälligheter

Vi på Kits Recycling erbjuder tjänster som kan hjälpa er som företag, kommun eller samfällighet. Vi har personal som är utbildad och erfaren inom vår tjänstesektor, och en stor maskinpark som stöttar dem i alla arbeten.

 

Entreprenad

Vi på Kits Contractor erbjuder mobil krossning på plats i projektet. Beroende på vilken produkt du vill framställa kan vi seriekoppla en eller flera krossar med ett eller flera sorteringsverk.

  • Spar in på transportkostnader och CO2
  • Effektivisera materialhanteringen
  • Skapar mer hållbara projekt

Snöröjning

Behöver ni hjälp med vinterns snöröjning?

När snön faller drar våra traktorer och snöröjare ut på vägarna för våra kunders räkning. När ni anlitar oss kan vi garantera dig en god service samt att arbetet genomförs med kvalitet av erfarna maskinförare. Vi riktar oss till företag och privatpersoner i områden kring Enköping, Bålsta och Västerås.

Underhållssopning

Underhållssopning av vägar och gator är viktigt av både estetiska och praktiska anledningar. Efter vintern hjälper vi till med vårens sandsopning och senare under året kan vi hjälpa till med underhållssopning. Grenar, löv, grus och annat sopas samt samlas upp och körs bort för att ge en trevligare upplevelse av området och för att skydda trafikanter, dagvattensystem m.m. från de material som ligger på väg eller i vägkanten.

Offertförfrågan

Short heading about blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Se alla inlägg

Nyheter

Ta del av uppdateringar och vad som händer på Kits Recycling.

Se alla inlägg